Privacy policy

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Brouwerij Ruimtegist kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Brouwerij Ruimtegist, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Brouwerij Ruimtegist verstrekt. Brouwerij Ruimtegist kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

WAAROM BROUWERIJ RUIMTEGIST GEGEVENS NODIG HEEFT

Brouwerij Ruimtegist verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Brouwerij Ruimtegist uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG BROUWERIJ RUIMTEGIST GEGEVENS BEWAART

Brouwerij Ruimtegist bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

Brouwerij Ruimtegist verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Brouwerij Ruimtegist worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Brouwerij Ruimtegist gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Brouwerij Ruimtegist maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Brouwerij Ruimtegist bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Brouwerij Ruimtegist te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Brouwerij Ruimtegist heeft hier geen invloed op. Brouwerij Ruimtegist heeft Google geen toestemming gegeven om via Brouwerij Ruimtegist verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar hello@ruimtegist.be. Brouwerij Ruimtegist zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Brouwerij Ruimtegist neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Brouwerij Ruimtegist maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Brouwerij Ruimtegist verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Brouwerij Ruimtegist op via hello@ruimtegist.be. ruimtegist.be en brouwerijruimtegist.be is een website van Brouwerij Ruimtegist. Brouwerij Ruimtegist is als volgt te bereiken:
  • Postadres: budastraat 12 bus 1B — 8500 kortrijk
  • Vestigingsadres: budastraat 12 bus 1B — 8500 kortrijk
  • Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 0711.829.055
  • Telefoon: +32 465 04 83 20
  • E-mailadres: hello@ruimtegist.be